Program / Forår 2019 / Macron, Merkel og EU

Macron, Merkel og EU

 
 
Europa står ved en skillevej. Hvor går EU hen efter Brexit? Storbritannien har forladt EU, men Frankrigs præsident Emmanuel Macron arbejder hårdt for at bygge et stærkere EU. Han søger et tæt partnerskab med den tyske forbundskansler Angela Merkel. Den fransk-tyske akse er dog udfordret fra Ungarn, Polen og senest Italien. Der er risiko for disintegration og fragmentering af fællesskabet, der også kan få store konsekvenser for Danmark, der økonomisk set er dybt afhængig af adgangen til et velfungerende indre marked.
Direktør for Tænketanken EUROPA, Bjarke Møller, giver en tour de force over de mange sammensatte udfordringer, som enten kan føre til en revitalisering af EU, eller kan udløse en periode med tilbagegang og handlingslammelse.
 
 
Bjarke Møller (privat foto)
 
Macron, Merkel og EU
Direktør Bjarke Møller
Onsdag den 24. april 2019 kl. 19.30
Kulturhuset Elværket, Ved Kirken 6, 3600 Frederikssund
Deltagelse koster 80,- kr.

Den letteste måde - både for dig og for os - at betale på er at bruge dette link:

Men Du kan også betale ved indgangen - kontant eller med MobilePay
 
Bjarke Møller er direktør i Tænketanken EUROPA, der er stiftet af Dansk Industri og CO-industri. Han er tidligere chefredaktør på Mandag Morgen, og han har været journalist og korrespondent for diverse medier, bl.a. Danmarks Radio, Information og Politiken. Han optræder hyppigt i tv- og radiointerviews , hvor han analyserer aktuelle europæiske og globale udfordringer.

Folkeuniversitetet i Frederikssund | Nialsvej 11, 3600 Frederikssund - Danmark | Tlf.: 21 76 05 21 | fufsund2@gmail.com