Program / Efterår 2018 / Hvordan bygger man en bro?

Hvordan bygger man en bro?

 Foto: Fjordforbindelsen
 
Hvordan bygger man
 
en bro?
 
 Foto: Fjordforbindelsen
 
I december 2014 vedtog folketinget ”Lov om en ny fjordforbindelse ved Frederikssund”, med et samlet budget på godt 2 mia. kr. Projektet består af en knap 10 km lang 4-sporet motortrafikvej syd for Frederikssund mellem Frederikssundsvej i øst med Skibbyvej i vest og hvoraf ca. 1,4 km vil ligge på en højbro over Roskilde Fjord. Ud over højbroen etableres også 11 mindre bygværker og knap 3 km lokale veje som en del af projektet.
I foredraget vil Henrik Vincentsen ud over en generel præsentation af projektet fortælle om faserne med anlæg af højbroen fra udbud og design til de igangværende anlægsarbejder på fjorden.
 
 
 
Kom og se broen fredag den 28. september
Frederiksborg Amts Historiske Samfund (FAHS) har arrangeret en ekskursion for sine medlemmer, som bl.a. omfatter en guidet rundvisning ved Fjordforbindelsens anlægsområde.

FAHS har - som en opfølgning på vores foredrag den 11. september 2018 "Hvordan bygger man en" - velvilligst ladet Folkeuniversitetet koble sig på den del af arrangementet, som foregår ved Fjordforbindelsen.
 
Arrangementet den 28/9 er udsolgt!

 
 Foto: Fjordforbindelsen
 Henrik Vincentsen (privat foto
 
Kronprinsesse Marys Bro
 
Projektchef hos Vejdirektoratet, akademiingeniør Henrik Vincentsen
 
Tirsdag den 11. september 2018 kl. 19.30

Kulturhuset Elværket, Ved Kirken 6,
3600 Frederikssund

Deltagelse koster 80,- kr.
Den letteste måde - både for dig og for os - at betale på er at bruge dette link:
 


Men Du kan også betale ved indgangen - kontant eller med MobilePay
 
 
Henrik Vincentsen er uddannet akademiingeniør fra DTU og har været ansat i Vejdirektoratet siden 2015 og har tidligere arbejdet 17 år hos det rådgivende ingeniørfirma COWI A/S. Henrik har siden han blev færdiguddannet arbejdet med renovering og nyanlæg af broer, tunneler, vej og jernbane og har ud over rollen som projektchef på Fjordforbindelsen Frederikssund tidligere bl.a. haft ansvaret for udførelsen af ”Ny Nørreport”, renoveringen af Nørreport Station.
Folkeuniversitetet i Frederikssund | Nialsvej 7, 3600 Frederikssund - Danmark | Tlf.: 21 76 05 21 | fufsund2@gmail.com