Program / Forår 2019 / Kan en papegøje ændre dit liv

Kan en papegøje ændre dit liv

Foto geralt Pixabay
 
Kunstig intelligens er en af grundpillerne i den fjerde industrielle revolution - en udvikling, vi så småt har taget hul på. At kunstig intelligens kan få en markant indflydelse på vores liv, tvivler kun de færreste på, men der holder enigheden også op. Kunstig intelligens bliver set som alt fra verdens frelse til indvarslingen af dommedag, og det er let at blive forvirret over udsigterne.
 
Papegøje (foto Hans Pixabay)

I foredraget vil vi tage disse fremtidsudsigter op og diskutere, hvor realistiske de er. Vi skal se på hvad kunstig intelligens er, hvor langt vi er med udviklingen i dag, og hvilke problemer, forskningen i øjeblikket kæmper med. Baseret på dette vil vi diskutere, hvilke samfundsudfordringer vi står overfor, og hvad vi kan gøre for at imødegå disse.
 
 
Kristoffer Stensbo-Smidt (privat foto)
 
Kan en papegøje ændre dit liv?
postdoc, ph.d. Kristoffer Stensbo-Smidt
 
Mandag den 8. april 2019 kl. 19.30
Kulturhuset Elværket, Ved Kirken 6, 3600 Frederikssund
Deltagelse koster 80,- kr.
 
Den letteste måde - både for dig og for os - at betale på er at bruge dette link:

Men Du kan også betale ved indgangen - kontant eller med MobilePay
 
Kristoffer Stensbo-Smidt er postdoc med speciale i kunstig intelligens. Han har en ph.d. i kunstig intelligens fra Datalogisk Institut, Københavns Universitet, og har efterfølgende arbejdet som postdoc samme sted. Han er fra august 2018 postdoc ved University of Cambridge, hvor han forsker i udviklingen af kunstigt intelligente metoder til at opdage forurening.
Folkeuniversitetet i Frederikssund | Nialsvej 11, 3600 Frederikssund - Danmark | Tlf.: 21 76 05 21 | fufsund2@gmail.com