Hvad er folke-
universitetet?
 
Folkeuniversitetet er en landsdækkende organisation, hvis formål er at udbrede kendskab til forskningens metoder og resultater på en seriøs og spændende måde. Leveret af dygtige undervisere og forskere fra universiteter og højere læreanstalter byder vi på folkeoplysning med indhold. Dit lokale folkeuniversitet tilbyder forelæsninger, kurser, ekskursioner og introduktioner til operaer og koncerter, hvor videnskabsfolk og andre med specialviden præsenterer deres arbejde og resultater.
 
 
 
Hvem kan deltage?
Folkeuniversitetet er for alle interesserede uanset alder, uddannelse og baggrund. Hvis man finder et emne, man kunne have lyst til at høre om, køber man en billet her på hjemmesiden, skriver billetten ud og kommer til det annoncerede tidspunkt.
 


Køb billet

 
Vi bruger
 
Place2Book
 
Du kan bruge Place2Book som betaling for vore foredrag,men oftest er det også muligt at betale ved indgangen til foredraget. Det er også muligt at betale via Mobile Pay med angivelse af foredrag/dato på 40538 eller ved bankoverførsel til reg.nr.2670 konto nr.7150008311
 
 
Køb billet over nettet
Den nemmeste måde at få billet til et arrangement i Folkeuniversitetet i Frederikssund er at trykke på ikonet
Køb billet, der sidder ved alle vore arrangementer.
 
Når du har indtastet de nødvendige informationer, udskriver du billetten og medbringer den eller viser kvitteringen på din mobil.
Vi betaler gebyrerne. 
 
 
Tilmelding
Til særlige arrangementer som ekskursioner, operaer, koncerter og læsekredse er tilmelding nødvendig af hensyn til tilrettelæggelsen.
Man tilmelder sig enten ved at købe billet til arrangementet her på hjemmesiden eller ved personlig henvendelse til Sussie Staun Pallesen på 40 82 54 32.
 
Unge under uddannelse
Til alle almindelige forelæsninger er der gratis adgang for unge under uddannelse
 
 
 
 
 
 
 
 
 Kulturhuset Elværket (foto fra Elværkets hjemmeside)
 
OM
FOLKE-
UNIVERSI-
TETET

Forskning du kan forstå
Viden er nøglen til at forstå vores verden. Folkeuniversitetet serverer den nyeste viden fra forskningens verden. Og gør det sjovt at blive klogere. Dyrk dine interesser, få opfrisket din baggrundsviden og se nye perspektiver på verden omkring dig, eller få ny inspiration til dit arbejde. Forskere og faglige eksperter stiller skarpt på den nyeste udvikling inden for deres forskningsfelt og fortæller engageret om det, de er opslugt af lige nu. Mød forskerne i øjenhøjde.
 
 

Ingen adgangskrav
Alle kan gå på Folkeuniversitetet. Folkeuniversitetet i Frederikssund er en lille del af en landsomfattende virksomhed. Vi er tilknyttet Københavns Universitet.
Hver sæson tilbyder vi uge efter uge forelæsninger om samfund, historie, sundhed, psykologi, teknologi, naturvidenskab, filosofi, kunst og kultur,
Folkeuniversitetet i Frederikssund | CVR: 37161322 | Smedeengen 13, 3630 Jægerspris - Danmark | Tlf.: 40825432 | fufsund2@gmail.com