Hvad er folke-
universitetet?
 
Folkeuniversitetet er en landsdækkende organisation, hvis formål er at udbrede kendskab til forskningens metoder og resultater på en seriøs og spændende måde. Leveret af dygtige undervisere og forskere fra universiteter og højere læreanstalter byder vi på folkeoplysning med indhold. Dit lokale folkeuniversitet tilbyder forelæsninger, kurser, ekskursioner og introduktioner til operaer og koncerter, hvor videnskabsfolk og andre med specialviden præsenterer deres arbejde og resultater.
 
 
 
Hvem kan deltage?
Folkeuniversitetet er for alle interesserede uanset alder, uddannelse og baggrund. Hvis man finder et emne, man kunne have lyst til at høre om, køber man en billet her på hjemmesiden, skriver billetten ud og kommer til det annoncerede tidspunkt.
 


Køb billet

 
Vi bruger
 
Place2Book
 
Vi bruger nu udelukkende Place2Book som betaling for vore foredrag
 
 
Køb billet over nettet
Den nemmeste måde at få billet til et arrangement i Folkeuniversitetet i Frederikssund er at trykke på ikonet
Køb billet, der sidder ved alle vore arrangementer.
 
Når Du har indtastet de nødvendige informationer, udskriver Du billetten og medbringer den.
Vi betaler gebyrerne. 
 
 
Tilmelding
Til særlige arrangementer som ekskursioner, operaer, koncerter og læsekredse er tilmelding nødvendig af hensyn til tilrettelæggelsen.
Man tilmelder sig enten ved at købe billet til arrangementet her på hjemmesiden eller ved personlig henvendelse til Verner Larsen på 21 76 05 21.
 
Unge under uddannelse
Til alle almindelige forelæsninger er der gratis adgang for unge under uddannelse
 
 
 
 
 
 
 
 
 Kulturhuset Elværket (foto fra Elværkets hjemmeside)
 
OM
FOLKE-
UNIVERSI-
TETET

Forskning du kan forstå
Viden er nøglen til at forstå vores verden. Folkeuniversitetet serverer den nyeste viden fra forskningens verden. Og gør det sjovt at blive klogere. Dyrk dine interesser, få opfrisket din baggrundsviden og se nye perspektiver på verden omkring dig, eller få ny inspiration til dit arbejde. Forskere og faglige eksperter stiller skarpt på den nyeste udvikling inden for deres forskningsfelt og fortæller engageret om det, de er opslugt af lige nu. Mød forskerne i øjenhøjde.
 
 

Ingen adgangskrav
Alle kan gå på Folkeuniversitetet. Folkeuniversitetet i Frederikssund er en lille del af en landsomfattende virksomhed. Vi er tilknyttet Københavns Universitet.
Hver sæson tilbyder vi uge efter uge forelæsninger om samfund, historie, sundhed, psykologi, teknologi, naturvidenskab, filosofi, kunst og kultur,
Folkeuniversitetet i Frederikssund | Nialsvej 11, 3600 Frederikssund - Danmark | Tlf.: 21 76 05 21 | fufsund2@gmail.com