/ Forår 2020 / Efter 5 år med kunstig intelligens – hvad mangler?

Efter 5 år med kunstig intelligens – hvad mangler?

Kunstig intelligens (foto web netværk PixaBay)
 
Jacob Knobel vil efter en kort introduktion til kunstig intelligens ikke gengive et teknologi-begejstret fremtidsnarrativ, men snarere fremføre argumenter for at kunstig intelligens ikke nødvendigvis passer ind alle steder i vores samfund. Særligt vil han fokusere på kommercielle, tekniske og etiske problemer, som er opstået henover de sidste år i Danmark i forbindelse med samarbejder med private og udenlandske foretagender. Herudover vil han gennemgå gode eksempler på, hvordan kunstig intelligens forankres i et selskab fra et teknisk og et ledelsesmæssigt perspektiv.
 
Om Jacob Knobel
Fra https://www.berlingske.dk/karriere/jacob-knobel
»Jeg vil gerne bygge et europæisk selskab, som virksomheder kan benytte til konkurrencedygtig annoncering. Lige nu har Facebook og Google rigtig gode teknologier, men det kan vi også.«
Densou Trading Desk er kommet flyvende fra start og arbejder blandt andet for et af Europas mest hæderkronede mediehuse, The Guardian. Den 25-åriges kombination af entusiasme og professionalisme går rent ind, også i London, fortæller hans forretningspartner og mentor, Anders Elley.
»Jacob er en stjerne i en generation, der tænker teknologi som facilitator for det meste. Samtidig kan han tænke visionært og se muligheder for alle virksomheder og altid med en konstruktiv tilgang,« siger Anders Elley.
Jacob Knobel (privat foto)
 
Efter 5 år med kunstig
intelligens - hvad mangler?
Adm. direktør Jacob  Knobel
Onsdag den 19. februar2020 kl. 19.30
Kulturhuset Elværket, Ved Kirken 6, 3600 Frederikssund

Deltagelse koster 80,- kr.
Du betaler ved at bruge dette link:

Men Du kan også betale ved indgangen - kontant eller med MobilePay.
 
 
Jacob Knobel bygger kunstig intelligens i selskabet Datapult. Han er uddannet i matematik og forstår matematikken bag kunstig intelligens. Jacob har vundet en stribe iværksætter-priser herunder Forbes 30 Under, Dansk Marketing Top 100 og Berlingske Business Talent 100. Han blander sig hyppigt i samfundsdebatten, underviser på universiteter og rådgiver om kunstig intelligens.
Folkeuniversitetet i Frederikssund | CVR: 37161322 | Smedeengen 13, 3630 Jægerspris - Danmark | Tlf.: 40825432 | fufsund2@gmail.com